Algemene voorwaarden

1. Reserveren bestelde artikelen

De door de klant bestelde artikelen worden 4 dagen gereserveerd. Wanneer de betaling na deze periode niet ontvangen is, heeft Sjebbiez het recht de bestelling te annuleren.

Opsparen van artikelen is mogelijk.

Ophalen op afspraak

 

2. Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum.

3. Verzendkosten

Alle producten kunnen verzonden worden volgens de TNT post geldende tarieven. Een uitgebreid overzicht van de tarieven vindt u op www.tntpost.nl .

Er wordt standaard € 6,95 verzendkosten berekend. € 6,95 is een basispakket tot 10 kg in Nederland en niet verzekerd.

Bij breekbare bestellingen kunt u kiezen om uw bestelling aangetekend te laten versturen, dit kost € 8,60 tot 10 kg. Uw pakket is dan verzekerd tot € 500,-. Of € 14,90 tot 20 kg. Pakket verzekerd tot € 500.

Voor bestelling die naar het buitenland, binnen Europa verstuurd moeten worden, geldt het tarief tot 5 kg: € 19,50. En tot 10 kg € 25,50. In beide gevallen met track&trace.

België, Duitsland en Frankrijk zonder track&trace € 9,- (tot 2 kilo)

Bij een bestelling worden de verzendkosten automatisch weergegeven. Deze zijn volgens de tarieven van TNT Post. Soms zal er een een aangepast tarief doorgemaild worden, indien het produkt door de brievenbus past of zwaarder is dan 10 kg. Je kunt het product ook ophalen. Opsparen van artikelen is mogelijk.

Voor uitgebreide info: www.tntpost.nl

Wanneer u zeker wilt zijn van de juiste verzendkosten, kunt u altijd vooraf een mailtje sturen.

Sjebbiez is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan en/of vermissing van de producten tijdens het transport. U kunt uw goederen eventueel aangetekend of verzekerd laten versturen. Wij pakken uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de goederen tijdens het vervoer.

​Retourneren van artikelen die tijdens transport zijn beschadigd is niet mogelijk

 

Opsparen van artikelen is mogelijk.

Wel moeten artikelen die opgespaard worden 4 dagen nadat de bestelling is geplaatst inclusief verzendkosten vooraf worden betaald.

Opgespaarde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

 

 

4. Levertijd

De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Sjebbiez stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen.

5. Retour

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. U dient Sjebbiez vooraf per e-mail of telefoon te informeren over de retourzending. Sjebbiez bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.
Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, krijgt de klant een tegoedbon ter waarde van het bedrag van het geretourneerde artikel. Deze kunt u weer kunt besteden in de webwinkel. Dit geld niet voor de gemaakte verzendkosten.

Het annuleren van artikelen die worden afgehaald of die worden opgehaald door een koeriersbedrijf is mogelijk binnen 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Na 7 dagen is annuleren van de bestelling niet meer mogelijk.

 

Retourneren is op eigen risico

Opgespaarde artikelen niet worden omgeruild of geannuleerd.

6. Betaling

Vooruitbetaling: Door overboeking op rekening ,

Rekn 541624342 ABN-Amro

t.n.v. C. Joosten.

IBAN:   nl09abna0541624342

BIC :  abnanl2a

7. Afwijkingen

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.

8. Aansprakelijkheid

Sjebbiez kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen tijdens het transport. Bij ontevredenheid over het product kan Sjebbiez evenmin aansprakelijk gesteld worden.

 

9. Intellectueel eigendom

De foto`s op deze website mogen niet gekopiëerd of worden gebruikt voor andere doeleinden, zonder schriftelijke toestemming vooraf van Sjebbiez.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2020 sjebbiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel